שימוש בקומדין

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

11/01/2004 | 12:33 | מאת: גלית

אבי נמצא בהחלמה מניתוח לב- החלפת מסתם למסתם מכני. נאמר לו שאסור לאכול ירקות ירוקים ולא פרטו מה. חפשתי באנטרנט ומצאתי שמדובר ב- פטרוזילה, כרוב ניצנים, תה ירוק, לפת ירוקה, תרד, עדשים, אפונה, פולי סויה, כרוב, ברוקולי, אספרגוס ושעועית-ירוקה. נשאלת השאלה האם מותר לאכול: קוזברה, רוקאט, חסה, מלפפון ירוק, פלפל-ירוק (גמבה), ואם ירוקה אסור אז האם מותר גמבה אדומה/צהובה/כתומה ? האם מותר לאכול בצל-ירוק , כרישה ומאחר ואבי תימני שאלת השאלות האם מותר ללעוס גאת ? !!! - זה החיים שלו. לידיעה, גאת לועסים בולעים את מיצו ולא את העלים. אודה לכם על תשובתכם, ובאם תצליחו להפנות אותי לאתר מסויים בו אפשר לראות פירוט מאכלים שנוגדים את הקומדין. בתודה מראש גלית

לקריאה נוספת והעמקה
12/01/2004 | 18:30 | מאת: ד"ר אילן קיציס

אתה צריך לקרוא היטב את האלון הניתן לחולים המקבלים קומדין (יש בכל המרפאות) אודות הטיפול בקומדין. כללית תוכאל מה שאתה נוהג לאכול בדרך כלל ואת התאמת מינון הקומדין יעשה הרופא שלך ובהמשך תלמד לאזן את המינון לבדך תודה

12/01/2004 | 19:36 | מאת: מ.

פני לאתר המטולוגיה,שם יש הדרכה מה מותר ואסור לאכול עם לקיחת קומדין.

מנהל פורום קרדיולוגיה