סקי

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

04/02/2001 | 21:34 | מאת: ישראל

ערב טוב בסוף החודש אני יוצא לעשרה ימי סקי באלפים. לא לגבהים רציניים - מקסימום 1800 מטר האם נוסף לאספירין לנורמלול ולניטרו בכיס עלי להצטייד בעוד תרופות. אני לאחר נתוח מעקפים לפני שש שנים - מרגיש טוב - צועד מידי יום 10 ק"מ קבוע ולפעמים עוד 7 ק"מ כהדרן עובד פיזית די קשה. המלצתך לתרופות חרום ?

04/02/2001 | 21:56 | מאת: ד"ר אילן קיציס

תהנה. אני לא יכול להמליץ לך ככה דרך התכתבות. מה שכן, הייתי לוקח מכתב רפאוי באנגלית עם כל העבר הרפאוי שלך. תודה על תשומת הלב

מנהל פורום קרדיולוגיה