לחץ בחזה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

31/01/2001 | 13:40 | מאת: אודליה

לחץ בחזה: אני לא בטוחה שאני בפורום הנכון אבל אני אנסה בתקופה האחרונה אני מאוד לחוצה ומתוחה עקב כל מיני סיבות משלשום התחלתי להרגיש ממש כאב בחזה בצד השמאלי לא כ"כ התייחסתי וחשבתי שזוהי תחושת מתח ועצבנות, עד היום הכאב נמשך ואני פשוט פוחדת ללכת לרופא!!! אני בת 23 בריאה מאוד בד"כ ולא יודעת האם אני נלחצת יתר על המידה, הכאב דומה לכאב של התכווצות שרירים בערך... נא תשובתך בדחיפות!

31/01/2001 | 16:19 | מאת: א

אל תדאגי זו תופעה שכיחה כאב בחזה יכול להופיע מאלף ואחד סיבות כגון: התקררות , מתח , שריר תפוס ואם זה כל כך מציק לך , אל תפחדי ללכת לרופא להתראות ותרגישי טוב

31/01/2001 | 23:16 | מאת: ד"ר אילן קיציס

רוב הסיכויים שזה לא מהלב. אבל אני לא יכול להיות בטוח... בהתכתבות סליחה

מנהל פורום קרדיולוגיה