טרשת עורקים

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

09/01/2001 | 12:33 | מאת: שלומי

אני סובל מזה מספר שנים מטרשת עורקים די קשה עברתי עד היום 6 צינתורים שבהם פתחו לי עורקים בעזרת בלון ובשניים מהם גם השתילו תומך לאחרונה אני סובל מקוצר נשימה קשה ורופא המשפחה שלי אומר שיש לי מעט מיים בריאות רציתי לברר האם אפשר באמצעות דיאטה ותוספי מזון להקל על התופעות שלי שהם מלבד קוצר נשימה גם כאבי חזה במנוחה ומאמץ והאם אפשר לקבל התעמלות רפואית מתאימה שתעזור אני מקבל את התרופות הבאות: נורמיטן 100 מג אטאקנד 16 מג מונולונג 120 מג ליפוגיס אספרין 325 מג ואיזותיאזיד

09/01/2001 | 22:11 | מאת: ד"ר אילן קיציס

"קצת מים בראות" זה לא ממצא שהולך ברגל... אני דווקא מאוד מתרשם ממנו - לך לקרדיולוג בהקדם. קודם תטפל בתרופות שיעילותן הוכחה ובהמשך, לכשתתאזן תחשוב על תוספי מזון.. לך לקרדיולוג !!! תודה על תשומת הלב

מנהל פורום קרדיולוגיה