ניתוח מסתם מיטראלי בפוטוגל

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

30/12/2000 | 23:26 | מאת: מאיר

מחפש כאלה שעברו ניתוח מסתם מיטראלי אצל פרופ. Antunes בפורטוגל.

31/12/2000 | 20:56 | מאת: ד"ר אילן קיציס

למה אתה מחפש אנשים כאלו ? יהייה נחמד אם תשתף את הפורום בבעיה המסתמית שלך תודה

31/12/2000 | 22:59 | מאת: מאיר

ד"ר קיציס שלום, תודה על התיחסותך המהירה. אני מחפש מידע "שימושי" מכאלה שעברו ניתוח לב ב Coimbra, PORTUGAL (או שמכירים כאלה שעשו זאת). הסיבה היא מעשית: אני סובל מ Severe MVP עם significant mitral valve regurgitation. הממצאים מתבססים בין היתר על בדיקות אקו לב "רגילות" ודרך הושת. הומלץ לי לברר אפשרות של תיקון המסתם ע"י פרופ. Antunes בפורטוגל. המידע שאני מבקש אינו דוקא רפואי אלא גם במישור המעשי לוגיסטי לגבי הכרוך במהלך כזה. אז, בינתיים תודה, מאירד"ר אילן קיציס כתב/ה: > > למה אתה מחפש אנשים כאלו ? יהייה נחמד אם תשתף את הפורום בבעיה > המסתמית שלך > תודה >

מנהל פורום קרדיולוגיה