לחץ דם

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

12/08/2000 | 12:40 | מאת: כהן נתן

אני בן 63 עברתי הכלפת מסתם לפני כ 5 שנים אני סובל מלחץ דם גבוהה מטופל mg Covertin 40 mg,Fusid 40 ,Vasodip20mg Zylol 200mg תרופות אלה נימצאו אחי מתאימות לאחר כמעט כל האפשרויות תאור התופעה בבדיקה ראשונה יש לי לחץ דם של כ 200/103 אחרי כעשר דקות אם אני בודק שוב את הלחץ דם הלחץ דם שלי יורד ל כ 170/90 האם התופעה ידוע ומה הסבר לכך בתודה מראש נתן כהן

12/08/2000 | 21:45 | מאת: ד"ר אילן קיציס

כן. בשני המקרים לחץ הדם שלך לא מאוזן. ל"ד עולה ויורד לפי דרישות הגוף... במאמץ הוא עולה גם לבריאים לחלוטין... אך התבנית שונה מזו אצל חולי יל"ד. במקרה שלך אתה פשוט לא מאוזן מספיק טוב. ממליץ ללכת לרופא שלך ואולי לעשות הולטר ל"ד. תודה על תשומת הלב

מנהל פורום קרדיולוגיה