ניתוח מעקפים

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

06/12/2000 | 20:47 | מאת: פליקס

שלום ד"ר אני בן 56 שש שנים לאחר ניתוח מעקפים מרגיש טוב בדרך כלל ללא שום הגבלה בשלושתהשנים הראשונות לאחר הניתוח לקחתי תרופות אספרין ולופרוסור אורוס והפסקתי אותם על דעת עצמי מאחר וראיתי שאני מרגיש טוב שאלתיהאם במצב המתואר לע"יל אני זקוק לתרופות שעלולות להזיק בסופו של דבר כתוצאה של שימוש ממושך. אודה להתיחסותך

06/12/2000 | 21:49 | מאת: ישראל

שלום אני לא רופא אולם אני בדיוק בגילך ובדיוק 6 שנים לאחר אותו הנתוח רק עצה קטנה : כבר שנים שאני שןמע שאספירין טוב לא רק לחולי לב כמונו אלא גם לאנשים בריאים מאד המשתמשים בזה למניעה. שמור על כושר - עבוד קשה - אל תרחם על עצמך - ותהיה בריא ללא כל מגבלות

07/12/2000 | 00:34 | מאת: ד"ר אילן קיציס

תחזור לקחת את האספירן. זאת תרופה למניעה שניונית (שלא יקרה לך שוב), ולא שתרגיש טוב !!!! אני לא יודע את כל הפרטים עליך, אבל תתייעץ בקרדיולוג, בקשר לצורך (למניעה) בלופרסור. לך לרופא קרדיולוג. תודה

מנהל פורום קרדיולוגיה