מיפוי לב spec

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

04/12/2000 | 16:37 | מאת: מרקו

שלום, עברתי ניתוח מעקפים לפני באוגוסט 2000. האם ביצוע מיפוי לב spec בחודש פברואר הקרוב (כחצי שנה לאחר הניתוח) הוא סביר? מאחר ומדובר בבדיקה בקרינה - האם מסוכן בתדירות גבוהה? בדיקה דומה ביצעתי לפני הניתוח - בתחילת יולי 2000. אודה על חוות דעתך. תודה, מרקו.

05/12/2000 | 23:11 | מאת: ד"ר אילן קיציס

מה הסיבה ששולחים אותך לבדיקה זו שמגמתה לראות אם העורקים (והמעקפים במקרה שלך) פתוחים. האם יש סיבה טובה? תודה

06/12/2000 | 11:43 | מאת: מרקו

שלום, לדברי הרופא הקרדיולוג - פשוט כבקורת רוטינית ראשונה לאחר הניתוח [בדיקת ECO לב שעשיתי כחודשיים לאחר הניתוח נמצאה תקינה]. דרך אגב, חודשיים לאחר הניתוח חזרתי לעבודה חלקית והיום אני כבר עובד למעשה יום עבודה רגיל. אני גם משתתף באופן שוטף בהתעמלות/פיזיוטרפיה במסגרת המכון לשיקום הלב בבית החולים. תודה, מרקו

מנהל פורום קרדיולוגיה