כאבים חזה יד שמאל ועורק הצואר

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

26/11/2000 | 23:28 | מאת: רחלי

לפני כשנתיים עברתי צינטור במהלכו התגלה lad אחרי d2 מוצר 80% בוצע בלון נצפתה דיסקציה פרוקסילית ה lad אחרי עורק d1 לכן הותקן strent מאז יש לי עליות וירידות לאחרונה יש לי כאבים חזקים בחזה וביד השמאלית כאילו משהו הכניס לי יתד מחודד לשם ובנוסף אני מרגישה שהכאב מתמשך עד לעורק השמאלי בתוך הצואר בבדיקות שנעשו לי לא התגלה מאומה בדיקת עורק הצואר היתה תקינה בדיקת מאמץ מלפני כמה חודשים היתה תקינה מה לדעתך יכולה להיות הסיבה לכאבים האלה? גילי הוא 48

28/11/2000 | 21:39 | מאת: ד"ר אילן קיציס

לא יודע. אולי מהלב אולי לא. לפעמים יש כאבים שאין להם הסבר ברור וחד. בכל אופן אני הייתי הולך על מיפוי לב בשיטת SPECT לודא שאין הצרויות חוזרות. אם זה יצא תקין לחלוטין רוב הסיכויים שזה לא מהלב. תודה על תשומת הלב

מנהל פורום קרדיולוגיה