אי ספיקת לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

09/11/2000 | 22:10 | מאת: אחות

היכן אוכל לקבל חומר בנושא אי ספיקה לבבית, סיבות, אתיולוגיה, דרכי מניעה וטיפול? החומר יכול להיות כתוב אנגלית אך רצוי עברית. תודה

09/11/2000 | 23:07 | מאת: ד"ר אילן קיציס

תנסי בכל ספר קרדיולוגיה. לעניות דעתי שם תוכלי ללמוד הכי טוב. כמובן שיש אתרים רבים חפשי בכל medline את מילת המפתח heart failure ותקבלי אין סוף מאמרים וחומר קריא. אך זה לא כל יעיל. אני מניח שאת לא צריכה "חידושים" אלה חומר בסיסי - וכזה יש המון (ממש המון) בכל אופן אחד האתרים הוא זה החברה הקרדיולוגית האמריקאיתhttp://women.americanheart.org/ תודה על תשומת הלב

10/11/2000 | 05:47 | מאת: אחות

מודה על תשובתך המהירה, יותר משאני זקוקה לחומר בסיסי אותו יש באמתחתי מידע נרכש והן מספרות - אני זקוקה לדרכי גילוי, מניעה, וטיפול , כל זאת לצורך קידום בריאות בקהילה, איתור מטופלים, ריסון המחלה ודרכי טיפול בקהילה. מודה שוב על תשומת לבך.

מנהל פורום קרדיולוגיה