תגובה למצב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

03/07/2000 | 21:36 | מאת: נוית

אילן שלום, תודה רבה על המידע הקודם, יש בכוונתי להתייעץ עימך לגבי המקרה הבא: אירועים של סחרחורת ופלפיטציות, בנוסף ידוע על ערכים גבוהים של CPK עם MB תקין, ללא תשובת TSH. כאשר היה בירור אשר כלל את הנושאים הבאים: * הולטר: מספר אירועי NON SUSTAINED V.T * אקו לב: ללא מומים מסתמיים, תפקוד טוב של חדר שמאל, LVH קל. * דופלר עורקי קרוטיד: תקין. *BERA: תקין. * CT מוח: תקין. CPK=528 רציתי לברר מה התוצאות של דבר כזה עלולות להוביל, כאשר בעבר כבר אושפז על מקרים דומים לאלה. מה ניתן לעשות, ועם מי ניתן להתייעץ לגבי מעקב או בירור של מה ממצאים אלו יכולים להוביל. כמו כן אם אתה מכיר קרדיולוג מומחה, אשר אתה ממליץ עליו אשמח לקבל את שמו וכתובתו. תודה רבה, ושנהיה רק בריאים ושלמים ושמחים :-)

03/07/2000 | 23:01 | מאת: ד"ר אילן קיציס

הכי מטריד זה non sustained VT - צריך לראות את ההולטר ולבדוק את החולה עם כל המסמכים. וכן אני מכיר קרדיולוג מומחה...... באיזה איזור את גרה? ד"ר קיציס

04/07/2000 | 20:05 | מאת: נוית

ד"ר אילן קיציס שלום, תודה רבה על המידע, אין ספק שאתר זה מבחינתי עושה את שלו ומאד מעולה. אשמח מאד באם תהיה לי האפשרות אפילו לשוחח עימך טלפונית, על מנת שתוכל להפנות אותי לגורם המתאים והמעולה ביותר. ושוב תודה

מנהל פורום קרדיולוגיה