וויטמינים לאחר אוטם

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

01/03/2002 | 12:56 | מאת: חיים א

במחקרים רבים באינטרנט ראיתי כי לקיחת וויטמינים באופן מסודר יכולה לשפר ולשמור על העורקים. המינונים שראיתי הם: ווטמין C 2000Mg וויטמין E 500Mg מולטיויטמין המכיל b6 b12 ועוד מגנזיום 300Mg ניאצין 300MG שמן דגים EPA 300Mg אני לאחר אוטם קל + בלון + סטנט. אני לוקח את התרופות הבאות: Cartiea 100 Simovil 10 tritace 5 Normiten 25 שאלתי היא האם מינונים אלו של וויטמינים הם תקינים ? האם מומלץ להפסיק לקחת אותם לתקופות מסויימות ?

02/03/2002 | 11:50 | מאת: ד"ר אילן קיציס

אין כל הוכחה שהויטמינים האלו משפרים את הפרוגנוזה אצל חולים כמוך. סליחה, אולי קראנו מאמרים אחרים תודה

מנהל פורום קרדיולוגיה