שאלה לקיציס

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

24/02/2002 | 17:15 | מאת: רעות

שלום קיציס ! בגלל מקרי המוות אצל צעירים כתוצאה מדום לב הייתי רוצה לשאול מספר שאלות האם מחלה קדיומיופטית של שריר הלב היא מלידה או שהיא מתפתחת עם השנים? ואם היא מלידה אפשר לראות באולטרסאונד מילדות? האם הפרעה גנטית בחשמל הלב אפשר לגלות בעובר או אחרי הלידה? כי בדרך כלל קרדיומפטיה והפרעה בהולכה של הלב הם אלה שגורמות למוות בגיל צעיר ואף פעם לא מגלים אותם תודה מראש

24/02/2002 | 19:47 | מאת: ד"ר אילן קיציס

ראי בבקשה בתכתובות קודמות באותו נושא תודה

24/02/2002 | 20:03 | מאת: רעות

כן אני ראיתי אבל זה לא מספיק מורכב מה שכתבת ולא בדיוק עונה על שאלותיי אם תוכל להסביר יותר במפורט בבקשה תודה מקרב לב!

מנהל פורום קרדיולוגיה