דפיקות לב חזקות

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

01/02/2002 | 23:41 | מאת: יורם

שלום ד"ר . בחודשיים האחרונים אני מרגיש כאילו שקשה ללב שלי לפעום דווקה במצב של מנוחה ,ישיבה ממושכת או בלילה לפני שאני נרדם. אני סובל מבקע סרעפתי+ריפלוקס ולאחרונה אובחן אצלי גם היפוגליקמיה , כמו-כן מידי פעם יש לי בצקות בכפות הרגליים שבדרך כלל "נעלמות" לאחר השינה של הלילה ... בשבועות האחרונים אני גם מרגיש כאבים בכפות הידיים ובאצבעות של הידיים... אותם כאבים שאני מרגיש בידיים יש לי גם בכפות הרגליים.. אני בתחילת שנות השלושים לחיי ( עודף משקל ) שומר על דיאטה צועד כל יום כ 40 דקות לפחות ביגלל מיגוון הכאבים שיש לי לא ידעתי בדיוק לאיזה פורום לישלוח את השאלה אבל ביגלל שהלב הכי מפחיד אותי אני שואל כאן אם כל מה שאמרתי יכל לתת כיוון לאיזה שהיא מחלה ? מה אני עוד צריך לבדוק ? ( א.ק.ג ?)

02/02/2002 | 20:20 | מאת: ד"ר אילן קיציס

אתה צריך בדיקה פנים אל פנים עם רופא ולא בהתכתבות. צריך להתרשם מיותר נתונים חוץ מיכולת הכתיבה.. לך לרופא פנימי תודה על תשומת הלב

מנהל פורום קרדיולוגיה