כאבים

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

30/01/2002 | 17:40 | מאת: ענת

ד"ר קיציס שלום רב, הנני בחורה בת 37, בריאה בדר"כ. במשפחתי ישנה היסטוריה של מחלות לב (משני הצדדים), לפני כמה חודשים עבר אבי ניתוח מעקפים. אתמול בלילה התעוררתי משנתי עקב כאבים באזור הלב ,שבאו במחזוריות של כל כמה דקות. מדובר בתחושה כמו דקירה קלה, אך לא כאבים בלתי נסבלים. כמובן שנבהלתי קמעה , אך לא רציתי להלחיץ אף אחד ולכן המתנתי ובסופו של דבר נרדמתי עד הבוקר. במהלך היום חזרו הדקירות להטריד, אך בתדירות פחותה. אודה לך באם תוכל לייעץ לי כיצד לנהוג בהמשך.

30/01/2002 | 21:46 | מאת: ד"ר אילן קיציס

על פניו לא נראה דשאלו מיחושים שמקורם בלב. אבל אם התופעה חוזרת...לכי לרופא שלך לבדיקה תודה על תשומת הלב

31/01/2002 | 08:37 | מאת: ענת

תודה לד"ר קיציס ובריאות לכולם.

מנהל פורום קרדיולוגיה