בדיקת מאמץ בטאליוב.

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

16/01/2002 | 15:16 | מאת: אלי

דר.שלום תוצאות הבדיקה: נצפו צניחות מקטע st עד1-1.5מ:ג upsloping ,3.2 v6-v5 , avf ירידה בינונית-inf-sep ירידה קלה-inf סיכום: איסכמיה בחומרה קלה עד בינונית בדופן מחיצתי תחתון ותחתון. תגובה קלינית-לא אבחנתית תגובה אלקטרוקרדיוגרפית-לא אבחנתית הדמייה פרפוזית-פתולוגית שאלתי האם יש צורך בצינטור? לא מרגיש כאבים בזמן מאמאץ.

17/01/2002 | 20:12 | מאת: ד"ר אילן קיציס

קשה להגיד. צריך לעשות קורלציה בין הממצאים לבין המיחושים של החולה ומידת המוגבלות שלו. לעשות צנתור בשלב זה, זו לא טעות. תתיעצי עם הקרדיולוג שמכיר אותו וראה את הבדיקות בעיניים - זה חשוב תודה

מנהל פורום קרדיולוגיה