שאלה לרופא

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

14/01/2002 | 15:03 | מאת: רינת

שלום ....... אני שומעת הרבה מקרים של דום לב אצל גברים בגיל 35 ומעלה ואם אני אשאל אותך אני יודעת שהסיבות הן הפרעות קצב קטלניות ,אוטם חריף ,תקועת לב וכ"ו וכ"ו אבל כל מי שקרה לו את זה לא סבל מבעיות לב לפני כן , אפילו לא משהו קטנצ'יק איך אתה מסביר את התופעה הזו? איך קורה דבר כזה? הרי אם זו מחלה של אוטם , אי ספיקה וכ"ו תמיד יש סימנים לפני זה ובסוף מגלים את אותו בנאדם כסובל מלב אשמח אם תסביר לי בברכה רינת

15/01/2002 | 00:24 | מאת: adi

רינה, לאבא שלי זה קרה בגיל 55. היה בריא ובגלל שהיה בצבא קבע (ואח"כ פרש) הוא עשה את הבדיקות של הצבא, שלא העלו משהו. עדי

15/01/2002 | 14:09 | מאת: שיפרה

עדי לא ביקשתי ממך שתכתבי לי אז בבקשה תני לרופא לענות תודה

15/01/2002 | 22:32 | מאת: ד"ר אילן קיציס

אוטם חריף יכול להתרחש פתאום. ללא מחלה קלינית (שמרגישים אותה) קודמת. ואז הפרעת הקצב וכו' ... ככה זה תודה

מנהל פורום קרדיולוגיה