מנהל הפורום עזרתך בבקשה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

29/05/2016 | 14:32 | מאת: דוד

שלום אני בן 26 שוקל 62 לערך גובה 177 לא סובל מיתר לחץ דם במשך שנה וחצי מידי פעם דופק מהיר אחרי אוכל מידי פעם בלילה או סתם להתקפים קצרים דופק שלא עולה על 100 110 יש לציין עברתי בעקבות זה פעמיים אקו לב 7 פעמים הולטר מבחן מאמץ ואקו לב במאמץ וכולם יצאו תקינים השאלה האם יש מצב שאחרי כל הבדיקות האלה מפספסים משהוא ? או שאני סתם חרדתי ? אשמח לתגובה מימך

04/06/2016 | 20:00 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

יתר לחץ דם בגיל צעיר מחייב שלית סיבות שמניות ליתר לחץ דם. מבחינת לב - יש לשלול קוארקטציה של אאורטה - היצרות בגובה של אאורטה. בדיקות אקו לב חייבות היו לשלול זאת, אך יש לבצע רביזיה. באשר לסיבות אחרות הן לא לבביות על פי רוב ויש לבצע הערכה מקיפה אצל אנודקירנולוג ונפרולוג - מומחה למחלות כליה ויתר לחץ דם. בברכה, דר דדשב

04/06/2016 | 21:57 | מאת: כותב הפוסט

כנראה לא הבנת את מה שכתבתי איני סובל מלחץ דם

מנהל פורום קרדיולוגיה