אקו לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

09/05/2016 | 22:20 | מאת: גיל

בבדיקה של אימי בת 80 עלו התוצאות הבאות: בדופלר אי ספיקת מטיריאלי קלה אי ספיקת אאורטאלי קלה אי ספיקת טריקוספידלי קלה לחץ דם ריאתי 27 Lvc תקין חדר ימין תקין מסתם אאורטאלי מסוייד אשמח לדעת מה משמעות הדברים והטיפול הנדרש .לאימי גם בצקות ברגליים האם יכול להיות קשור?

12/05/2016 | 15:54 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

אין משמעות. מסתם מוסייד - מימצא לגיל. דליפה מיטרלית וטריקוספדילית מימצאים בגדר נורמה. מימצא של פליפה אאורטלית קלה ללא כל משמעות קלינית. מסתם אאורטלי - למעקב. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה