בלוטת התריס - דחוף

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

11/02/2000 | 14:38 | מאת: Yossi

מה הסיבה שבבדיקת דם , נאמר כי בלוטת התריס אינה מתפקדת אן לא מתפקדת כראוי, האם יתכן כי מדובר בדלקת כל שהיא? אודה מאד לתשובה מהירה. תודה

12/02/2000 | 14:08 | מאת: ד"ר אילן קיציס

אולי תפרט ותמסור מספרים של התשובות... מה לא עובד ? יותר מדי או פחות מדי ? ישנן סיבות רבות להפרעה לפעילות הבלוטה בינהן גם "דלקות" שונות .... יותר מכך לא אוכל לדיין בהעדר פרטים.. תודה

13/02/2000 | 11:34 | מאת: Yossi

תודה לך על תשובתך, אוכל לפרט יותר: הבלוטה עובדת פחות מדי., כימיה בדם LDH 206 BC PLATELETS PDW 21.0 MPV 10.1 THYROID TSH 12.6 מה המשמעות של פעילות לא סדירה של בלוטת המגן/תריס הא יכול היות מזה נזק ללב ? וא כן מה יכול להיות הנזק מה יכולה להיות הסיבה לתת פעילות האם יש קשר משפחתי - האם אמא עם תת פעילות בלוטת המגן יכולה להעביר זאת לילדיה האם תתכן רגישות ליוד כתוצאה של תת פעילות האם חשיפה לדלקים (עבודהמ בתחנת דלק) יכולה להיות אחת הסיבות לתת פעילות אודה לך על תשובתך.

26/08/2000 | 10:27 | מאת: אמיר בר

לבתי בת ה-8 חודשים ביצענו צילום כף היד לבדיקת גיל העצמות וכן ביצענו בדיקת דם ונמצא כי ישנה פיעילות מוגברת של בלוטת המגן. אודה לכם אם תוכלו לתת לי מידע מה הם ההשלכות. תודה מראש.

מנהל פורום קרדיולוגיה