ממצאים חריגים במבחן מאמץ

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

09/10/2015 | 18:44 | מאת: or

לום רב, בדיקת מאמץ לבני בן ה-10, התקשה לסיים את הבדיקה והתלונן על חולשה וכאב קל בחזה. ממצאי הבדיקה הדגימו: "בשיא המאמץ נצפו עליות ST עד 2 מ"מ בלידים הפרקורדיאליים שחלפו כמה דקות לאחר חלוף הכאב. הרופא הפנה אותנו לחדר מיון בחשד לאנומליה קורונרית. אודה להתייחסותך למשמעות הממצאים. בברכה

11/10/2015 | 19:58 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

שלום רב, תודה על פנייתך. אתר זה עוסק בבעיות לב במבוגר - החל מגיל 17 בערך. עליך לפנות לקרדיולוג ילדים. בהחלט יש מקום לבירור בהקדם. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה