קרדילוק

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

14/09/2015 | 21:02 | מאת: ענת

דר שלום לקחתי קרדילוק במשך 4 שנים 2.5 מג בהדרגתיות הורדתי לגמרי ולאחר שבוע של הפסקה חזרתי ל 1.25 וביומים האחרונים ל 2.5 .מכיון שזה מוריד יותר מידיי את הדופק ולא את לחץ הדם אני יכולה להוריד שוב ל 1.25 ?

15/09/2015 | 20:31 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

שלום רב, תודה על פנייתך. אני לא מבין מדובע מנשעו כל השינויים הללו.... מדובע נטלת קרדילוק בכלל. אני מניח שלמען הסדר הטוב כדאי לך להתייעץ עם רופא מטפל בנושא. בינתיים במידה דופק יורד (הננחי פחות מ- 60) אפשר להוריד ל- 1.25 מג ליום. שוב לגשת בבקשה לבדיקת רופא מטפל. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה