דפיקות לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

28/07/2015 | 14:55 | מאת: שלומי

שלום, יש לי תופעה לפעמים של דפיקות לב , יותר חזקות מהרגיל. זה יכול לקרות במאמץ , ולפעמים אפילו תוך כדי מנוחה. אבל תמיד כשאני עולה במדרגות בעבודה זה קורה לי. כאשר אני עולה במדרגות בבית שלי או במכון כושר , זה לא קורה. אני ממש מרגיש את הדפיקות. אבל לאחר דקה זה חולף. לפני כ 4 חודשים עשיתי את הבדיקות : 1. הולטר לב 24 שעות. 2. בדיקת מאמץ . 3. אקו לב. כל הבדיקות יצאו תקינות. עם הבדיקות הנ"ל הלכתי לקרדיולוג, הוא עבר שוב על הבדיקות , ולא מצא כלום. האם יש עוד בדיקות שצריך לעשות? אין לי כאבים בחזה כאשר זה קורה. תודה.

01/08/2015 | 20:45 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

יש מגוון דברים נוספים, כולל רישום ממושך של קצב ולעיתים יש צורך בצינתור מיוחד הבודק מערכת חשמלית של הלב.... יש להתייעץ עם קרידולוג. יש לשלול מצב של חסר ברזל, המגולובין נמוך בדם או הפרעה בתפקוד בלוטת התריס בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה