חרחורים בחזה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

15/06/2015 | 12:18 | מאת: ויקטוריה

שלום דר לפני כמה ימים נהייתי -19 , יש בעיה שמורידה אותי מאוד במשך שנה וחצי, אני נגיד שוכבת ונושמת רגיל ואז אני מרגישה כמו בועות חרחורים בריאות או לב (בחזה , אני לא יודעת איפה) יש קול כזה : חרררר , ובזמן שזה קורה הלב שלי מחסיר כמה פעימות , וכשאני שואפת לריאות מרגישים את זה חזק חזק בגרון ( אני חושבת שזו הקרנה) הלכתי לקרדיולוג כי אני לא יודעת מה זה , הוא לא הסתכל עלי ואמר שאני דוברת שטויות , (בנוסך רשום לי כבר סינוס טכיקרדיה שזיהו לפני שנה) אני רוצה לציין שהמצב שציינתי לרוב קורה בשכיבה ובערך 10-20 שניות משתנה לפעמים זה אפילו לשחוש שניות, וכשאני יושבת ממש הרבה פחות , האם אתה יודע מה זה? אולי זה אי ספיקת ריאות אני מפחדת שזה זה ? יכןל להיות? מה אני צריכה לעשות והכי חשוב לי לדעת מה זה , לא רוצה ללכת לאותו רופא . הכי טוב שיש פורום

21/06/2015 | 23:11 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

אני חושב שכדאי לבצע קודם בדיקת ריאות אפילו אצל רופא משפחה. צילום חזה. באשר לפעימות מחסירות על פי רוב תופעה היא שפירה וחולפת. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה