כאבים בחזה בתחילת ריצה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

12/05/2015 | 10:52 | מאת: דוד אליהו

שלום! אני בן 33 ללא גורמי סיכון מיוחדים (רזה,ללא רקע משפחתי,שומנים וכולסטרול תקינים, לא מעשן,ל.ד תקין,נוסע באופניים מדי יום, ללא סכרת) מבחן מאמץ לפני שנה תקין מזה זמן רב בתחילת ריצה (ולא באופנייים) אני חש כאב לוחץ בחזה שנמשך כ 3 - 5 דקות הכאב לא מפריע לי בריצה לא גורם לקשיי נשימה אינו מקרין ועובר בלי להשאיר סימנים. אשמח לדעת האם הכאב מזיק? ואם אפשר לדעת מה המנגנון? תודה רבה מראש.

18/05/2015 | 21:02 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

מציע לבצע בדיקת אקו לב במאמץ לצורך הלשמת הערכה. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה