דופק מהיר ברזל נמוך

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

30/03/2015 | 20:15 | מאת: הילה . בר

שלום ד"ר . סובלת מדופק מהיר כבר מס'שנים . לאחרונה זה התגבר 3 פעמים בערך ליום . בצעתי בדיקת הולטר 24 שעות יצא תקין נאמר לי שמהבדיקת ההולטר אין סימנים שזה מגיע מהלב . א. ק. ג תקין . אך הברזל שלי נמוך . חוששת מאד לא יודעת ממה זה מגיע ולמי עוד לפנות . תודה

30/03/2015 | 21:37 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

ייתכן מחסר ברזל.... יש לבצע הערכה כולללת, ותיקון ברזל בדם. בנוסף לבדוקת תפקוד בלוטת התריס - בדיקת דם. במידת הצורך ניתן לפנות להערכה אצל קרדיולוג. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה