שיער ולב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

25/02/2015 | 22:43 | מאת: אדי

אני מעונין להתחיל להשתמש בתכשיר נגד נשירת שיער הנקרא : "מינוקסי 5 - קצף רוגיין " האם ידוע לכם אם תכשיר זה אינו מזיק בצורה כלשהי ללב ? כי שמעתי ידיעה בלתי מבוססת ( לא מרופא כלשהוא) שהוא עלול לגרום לעיתים לדופק מהיר. אני שואל משום שיש לי אי ספיקה מיטראלית בינונית עד קשה ובקרוב אמור לעבור ניתוח תיקון מסתם . יש לציין שהתענינתי בעבר ליטול כדור נגד נשירה בשם פרופסיה ונאמר לי כי הוא עלול להזיק ללב במצבי טרום תיקון המסתם

01/03/2015 | 20:31 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

אולם לא ידוע לי על תופעה של דפיקות לב, בשלב זה לאור מחלת מסתם משמעותית, הייתי נמנע משימוש בתכשיר זה. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה