s.v.t.

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

05/06/2000 | 17:16 | מאת: ליאת

לד"ר קיציס שלום תודה על תשובתך, האמת שמעתי פעם את אחד הרופאים אומר svומאז הבנתי שזה שמה של התסמונת,אם אתאר לך את זה אולי תוכל ואבחן זאת אתה. זה מתחיל כמו פעמה מוקדמת ואז הלב מתחיל לרוץ ל 180 פעמיות בדקה, זה בדר"כ קורה לפני מחזור או כשאני עצבנית ועייפה. מכל הרופאים הבנתי שזה לא מצב מסוכן ואין מה לדאוג גם אם זה נמשך שעות ארוכות. אודה לתשובתך. ליאת.

05/06/2000 | 22:20 | מאת: ד"ר אילן קיציס

שטויות... 180 לדקה ...!! זה בטח לא נוח אפילו שזה לא "מסוכן". אני מאוד מאוד ממליץ לך ללכת למרפאת הפרעות קצב (עם כל החומר שיש לך ובעיקר הולטרים או אקג בהם יש דוקומנטציה של הפרעת הקצב - זה מאוד חשוב), ולשאול לדעתם של מומחים. אשמח לייעץ לך ... איפה את גרה? את בכלל יכולה לכתוב ב - Email באנגלית (באנגלית) תודה על תשומת הלב

מנהל פורום קרדיולוגיה