דלקת במסתמי הלב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

22/11/2001 | 23:00 | מאת: מתעניין

ד"נ שלום רב, מהם המזהמים הנפוצים העשויים לעורר אנדוקרדיטיס.? כיצד מטפלים בדלקת של מסתמי הלב? בתודה מראש, המתעניין

23/11/2001 | 09:50 | מאת: ד"ר אילן קיציס

יש הרבה חיידקים היכולים לזהם מסתמים - תלוי באיזה קונטקסט. והטיפול הוא תמיד אנטיביוטיקה ואם צריך גם ניתוח למסתם. השאלה שלך כל כך כללית והתשובה צריכה להיות הרבה יותר מדי ארוכה לתכתובת דרת הנט. יש הרבה אתרים בהם תוכל למצוא כתבות מלאות על כך לדוגמא פה : http://www.americanheart.org/presenter.jhtml?identifier=1200000 סליחה

מנהל פורום קרדיולוגיה