קוצב לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

21/11/2001 | 19:05 | מאת: אמנון

שלום לד"ר! לאחרונה עברתי השתלת קוצב .אבקש לדעת מהן המגבלות לגבי מושתל קוצב (אם בכלל) האם מותר לרוץ תלצלול לרחוץ במעינות חמים ? מהו גבול המאמץ הרצוי ? אודה לך על תשובה מקיפה וענינית . תודה אמנון לביא

21/11/2001 | 21:52 | מאת: ד"ר אילן קיציס

לרוב אין מגבלה מיוחדת בגלל הקוצב. המגבלה היא היכולת שלך לבצע מאמצים. מה שאתה יכול לעשות - מותר! מאידך, חשוב לדעת איזה סוג קוצב השתילו לך ומה היתה הסיבה הראשונית להשתלת הקוצב. אולי תשאל את השאלות האלו את הקרדיולוג שהשתיל לך את הקוצב - הוא יודע את כל הפרטים האלו תודה

מנהל פורום קרדיולוגיה