דופק מהיר

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

29/05/2012 | 08:42 | מאת: תמר

שלום רב, אני בת 26 סובלת מסחרחורות ולעיתים אף מהתעלפיות. ביצעתי בדיקות רבות ולבסוף בבדיקת טילט נמצא כי יש לי לחץ דם נמוך ודופק מהיר והם ככל הנראה הסיבה לסחרחורות וההתעלפויות. האם דופק מהיר זה מסוכן והאם יש מה לעשות על מנת להאט אותו. לציין כי אני בחורה בריאה ולא נוטלת תרופות תודה מראש

29/05/2012 | 18:35 | מאת: ד"ר אילן קיציס

האם הדופק המהיר מופיע בזמן נפילת לחץ הדם ... כי הרי זה תקין. האם הממצאים קבועים כל הזמן - אז מה יצא בטילט. חסרים פרטים - לכי להבדק אצל קרדיולוג עם כל הממצאים תודה

מנהל פורום קרדיולוגיה