כאבים בלב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

25/09/2000 | 15:25 | מאת: נוגה

שלום. בן זוגי, בן 26, (מעשן הרבה, מקרים של התקפי לב אצל גברים במשפחתו) חזר הביתה אתמול בלילה עם כאבים בחזה או בריאות, כאבים שהתפשטו גם ליד שמאל וגם לגב בצד שמאל. היום בבוקר, הרגיש יותר טוב, יש עדיין כאבים אך חלשים. הכאבים מתחזקים כאשר הוא נושם עמוק. הוא מסרב ללכת להיבדק. האם יש מקום לדיאגה?

25/09/2000 | 15:59 | מאת: ד"ר אילן קיציס

ראה המון התכתבויות קודמות בנושא "כאבים בלב". במקרה שלך האישי אני לא יכול ממש לחוות דיעה. למרות שהסוכויים שלקית בהתקף לב אפסיים. לך להבדק. יש עוד מצבים ומחלות היכולות לבוא לידי ביטוי בכאב בחזה. תודה על תשומת הלב

25/09/2000 | 22:43 | מאת: Stevens shula

Dear Doctor, for some time now I felt opressive pressures on my shoulders radiating down to my chest and region of heart. and found sometimes difficulties breathing. This goes on for about half an hour and comes and goes a few times a daY. I had check ups including echo and Mipui Lev but was found normal in every respect. I am at a loss to understand what is happening and I get very upset and into panic situations because of this.. I have been suffering from upper neck pains for some years and also some Osteoroposis. Could you please advise me. Thank You and best regards, Shula Stevens.

מנהל פורום קרדיולוגיה