מדללי דם וצריכת זרעי פשתן

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

12/03/2012 | 10:12 | מאת: מהצפון

האם אפשר לצרוך זרעי פשתן (טריים, מייד לאחר הטחינה) בסלט ירקות, ובסיום הארוחה ליטול כדור מדלל דם ? הדעות חלוקות בין רופאים שונים, מאמרים באתרי בריאות, ודיאטניים שממליצים לשאול רופא מומחה. בזרעי הפשתן יש אומגה 3 אשר מועיל לטיפול או כתוסף טיפול בכולסטרול. - אבל האם הוא משפיע או מגביר את פעילות הכדורים שאני נוטל. האם זה באמת מסוכן ? ואם לא - אז כמה אפשר לצרוך ביום ? תודה למשיבי מראש.

13/03/2012 | 16:25 | מאת: ד"ר אילן קיציס

האם אתה מתכוון ל"מדלל" - קומדין או אספירין?

13/03/2012 | 20:40 | מאת: מהצפון

neobloc 1/4 כדור + clopidexcel 75 = אחרי ארוחת בוקר אספירין(טבעפירין 100mg ) + בזפיברט400 = אחר ארוחת צהריים. neobloc 1/4 כדור + torid 80 = אחרי ארוחת ערב.

מנהל פורום קרדיולוגיה