שלום לך,

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

01/03/2012 | 18:07 | מאת: דליה

לכאורה אני לא נכללת בקבוצת הסיכון ללקות בשבץ מוחי, אני בת 45, שוקלת 57, לא מעשנת לא סוכרתית, ללא כולסטרול גבוה, אבל, כבר כמה שנים שיש לי חולשה בצד שמאל של הגוף, כמו כן ישנה צניחה בפנים באותו צד. לעתים קרובות יש לי כאבים בחזה בצד שמאל. מותר לציין שאבא שלי נפטר כנראה מארוע לבבי בשל גביש בלב לפני שלוש שנים. האם כדאי לי לבדוק יותר לעומק, כי יש לי חשש להשמע היסטרית, אם כן, לאיזה רופא לגשת, ואיזה בדיקות מומלץ לעשות? תודה דליה

01/03/2012 | 22:39 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

שלום רב, תדוה על פנייתך. פנית לאתר העוסק במחלות לב. עליך לפנות לבדיקת נוירולוג. ממליץ גם להשלים בדיקת דולר עורקי תרדמה ולבצע בדיוקת שומני דם בצום, סוכר בצום. בברכה, דר' דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה