פעימות

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

29/02/2012 | 22:49 | מאת: ח.ס

ערב טוב , אני בת 56 , מרגישה משהו נקטע באיזור הושת , עשיתי כל הבדיקות הלב, כולל צנתור , ריאות והכל היה תקין . אני נוטלת תרופות של לחץדם , שומנים , וקרדיולוג ואקפרס וקרטיה ודיזוטייזיד . בעבר לפני כעשר שנים עברתי שריפת S.V.T . באקו יצא שיש לי דליפה MILD בטריקוספידלי, ולאחר מכן עברתי צנתור ימני כאשר שלל את קיום הלחץ הריאתי והדליפה ,ז"א שהקרדילוג שלל קיומה של בעיה קרדיאלית ושלח אותי לגסטרו בגלל שיש לי בקע סרעפתי . השאלה היא : האם הפעימות שאני מרגישה בושת יכולים להיות כתוצאה מהפקע? עם כל הבדיקות שעברתי אני עדיין מאוד דואגת ומפחדת שהביה תהיה קשורה ללב ..... אודה להתייחסותכם המהירה .....

01/03/2012 | 22:46 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

שלום רב, תודה על פנייתך. לא חושב.... דבר קשור לללב קרוב לוודאי. בברכה, דר' דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה