תוצאות הולטר

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

02/10/2011 | 20:17 | מאת: גיא

שלום רב, הנני בן 33 ועברתי לפני כשנתיים וחצי צריבה בקור עקב הפרעות SVT. בזמן האחרון התלוננתי על פעימות מוקדמות ונשלחתי להולטר ולהלן התוצאות : קצב סינוס סדיר 41-113 וממוצע 63. כ- 444 VPB'S בפיזור הומגני ויותר בערב ותחילת הלילה, רובם בודדים ומעט ביגמניות. מה המשמעות והאם ניתן לפתור את הבעיה? תודה.

03/10/2011 | 09:31 | מאת: ד"ר אילן קיציס

VPB - אלו פעימות מוקדמות חדריות. 400 ליום זה ממש לא הרבה. לא צריך לעשות כלום אב=ל אני ממש לא יכול להציע לך בצורה קונקרטית בלי לראות את התרשימים של ההולטר ואת המידע הרפואי תודה ד"ר קיציס

מנהל פורום קרדיולוגיה