כל כמה זמן אני יכול לאכול שווארמה?

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

09/08/2011 | 20:31 | מאת: עודד

אני עברתי ניתוח מעקפים,בבדיקות דם שעברתי גם ביום השחרור מאישפוז וגם לפני כמה ימים כל המדדים עלי ממש טובים. אני בתחום הנורמה של כולסטרול קיבלתי ליפיטור בבית חולים ותחליף גנרי מהקופ"ח,הסכרת שלי מאוזנת.טריגליצרידים בתחום הנורמה.מעניין אותי שאלת השווארמה...אני מתרחק מבשר שמן ואו מעובד ואו מטוגן.שווארמה היא מן צלי באש,העניין הוא סוג הבשר אני בדרך כלל אוכל את ההודו.אם אני נזהר מהשומן שנמצא בדרך כלל למעלה ומתרכז רק בבשר ההודו או עוף ונניח אפילו עגל מעורבב עם כבש...?האם זה בסדר?ומה התדירות שאני יכול לאכול את זה?אבקש לענות לי פה ואם אתם רוצים גם למייל בנוסף.

לקריאה נוספת והעמקה
11/08/2011 | 20:49 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

בנוגע להרגלי אכילה, עליך לפנות להתייעצות עם דיאטינקית בברכה, דר' דדשב

12/08/2011 | 07:49 | מאת: עודד יערי

למה להפנות אותילדיאטנית?אתה גם יודע ובטח יותר טוב ממנה מה מותר ומה אסור לי.

מנהל פורום קרדיולוגיה