התקפי תעוקת חזה וכאבי ראש חזקים

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

19/09/2000 | 08:32 | מאת: חיים מזרחי

אשתי סובלת מהתקפים שקורים אחת לכמה חודשים לעיתים שבועות שמלווים בכאבי חזה כאבי ראש חזקים , סחרחורות וכמעט איבןד הכרה . ההתקף עובר לאחר מספר שעות . שמעתי על תרופה חדשה , תרסיס , שלןקחים בזמן ההתקף . אשמח לשמוע פרטים על תרופה זו ובכלל פרטים על המחלה . בבדיקות לב מקיפות לא נמצאה שום בעייה .

19/09/2000 | 20:33 | מאת: ד"ר אילן קיציס

ממש לא ממליץ לקפוץ כל כך רחוק ולטפל במשהו שלא ברור מהו, בתרופה שמיועדת למשהו אחר וללא תובנה של מנגנון המחלה. עליה להבדק היטב ולעבור בדיקות (אם צריך) במגמה לגלות באיזו מחלה (או מצב) מדובר. זה כל מה שאני יכול להציע לכם כעט. להבדק. תודה על תשומת הלב

מנהל פורום קרדיולוגיה