תנאים לקבלת רסילז

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

14/11/2010 | 11:50 | מאת: קורין

שלום ד"ר, אני סובלת מלחץ דם גבוה, ושמעתי על תרופה בשם רסילז שנכנסה לסל אבל שיש תנאים מסויימים לקבל אותה. רציתי לדעת איזה תנאים אלו?

14/11/2010 | 22:13 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

פנית לאתר העוסק במחלות לב. ?היתי ממליץ לך לשוחח עם מומחים ביתר לחץ דם. לי אישית אין מידע לגבי שאלתך. תורפה זאת בוודאי לא בקו הרשון של התרופות ליל"ד. בברכה, דר' דדשב

16/12/2010 | 23:43 | מאת: חסן

שלום להשיג רסילז בסל צריך להיות יתר לחץ דם נפרופתיה סוכרתית חלבון בשתן מעל 1 גר קוו שלישי בטיפול אבל ניתן לקנות את התרופה הזאת באופן פרטי 160 ש"ח

מנהל פורום קרדיולוגיה