הפרעות קצב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

08/07/2010 | 21:31 | מאת: אורית

שלום, אני בת 42. מזה מספר ימים אני סובלת ממעין פרפורים בלב. זה התחיל לפני כחודשיים והיה קורה לי פעם אחת למספר ימים. חשבתי שזה קשור לבעיה בנשימה. בשבוע האחרון אני מרגישה את זה כל כמה דקות. פניתי לרופאת המשפחה, והיא שלחה אותי לבדיקת אקג וזו התוצאה. ECG WITHIN NORMAL LIMITS * MULTIPLE APBs * APBs WITH ABERRANT CONDUCTION זה גורם לי להשתעל. ועכשיו אני מרגישה כאילו גוש תקוע לי בוושט. האם זה מסוכן. האם עלי לפנות לקרדיולוג? עשיתי גם בדיקת אקו לב ועדיין אין לי תשובה. הופניתי גם לבדיקת הולטר אך היא תתקיים רק בעוד שבועיים. האם זה סובל דיחוי? אודה לתשובכם.

09/07/2010 | 19:21 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

הייתי ממליץ כן לגשת בלדיקת קרידולוג, אך בלי לחץ, בבקשה. יש לברר במה מדובר, לעבור על תרישם אקג. בברכה, דר' דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה