לאחר התקף לב לפני 8 חדשים,

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

02/08/2001 | 21:05 | מאת: ראובן

יש לי יתר לחץ דם ומקבל תרופה. האם יש סיכוי שלחץ הדם תחזור להיות תקין? איך אפשר לדעת? ברצוני לציין שבתרופות שאני מקבל ( מיקרופירין, tritace ולופרסור ) לחץ הדם ודופק תקינים לחלוטין תודה על תשומת לבך

02/08/2001 | 22:42 | מאת: ד"ר אילן קיציס

סביר להניח שאם היה לך יל"ד והוא נאוזן עם תרופות תצטרך להמשיך עם התרופות. אולי אפשר יהיה להפחית מינונים או להפסיק תרופה אחת. בכל אופן לאחר אוטם אני הייתי ממשיך לצמיטת גם עם לופרסור וגם עם טריטסה ואספירין. האם עצם נטילת התרופות מפריעה לך או תופעות הלוואי? אם בכלל יש לך תופעות לוואי. אפ אין לך תפנים את הצורך בתרופות ותמשיך הלאה תודה על תשומת הלב

04/08/2001 | 18:07 | מאת: ראובן

תודה לתשובתך הברורה. אין לי תופעות כלשהי יותר האפשרות של הורדת תרופה.

מנהל פורום קרדיולוגיה