החסרת פעימה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

25/07/2001 | 20:58 | מאת: וידה

בת 70. סובלת s.v.t בשנה האחרונה יש תופעות של שינוי בקצב הלב בעיקר בשעות הערב. מרגישה פירפורים, רעד בתוך הלב, והחסרת פעימה רופא קארדיולוג טוען שתופעה זו אינה מסוכנת. האם יש טיפול מתאים? האם אכן התופעה אינה מסוכנת? מטופלת בנורמיטן, איקפרס ואיקקור ללחץ דם. בתודה מראש וידה.

25/07/2001 | 21:49 | מאת: ד"ר אילן קיציס

לפני שדני מה מסוכן או לא - את צריכה לעשות הולטר ולתעד את הפרעת הקצב או את הדופק בזמן התחושה הלא נעימה. לעיתים צריך יותר מהולטר אחד ולפעמים גם בדיקת מאמץ. רק לאחר עיון בדופק אפשר לדון במה מדובר, להציע טיפול וכו' תודה על תשומת הלב

מנהל פורום קרדיולוגיה