בדיקת טאליום במאמץ -לחץ דם גבוה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

22/07/2001 | 19:12 | מאת: Marik

שלום אשתי לקראת בדיקת טליום במאמץ (לקביעת צינתור אפשרי) בבית חולים הכרמל. (יום א הקרוב) ההוראות להכנה יומיים , לפני ביצוע הבדיקה, הפסקת לקיחת חלק מהתרופות שהיא נוטלת ובעיקר הפסקת Lopresor Oros תרופה להורדת לחץ הדם. אשתי חוששת שהפסקת טיפול זה ליומיים לפני הבדיקה ,יגביר את לחץ הדם, ממנו היא סובלת , דבר שיבטל את הבדיקה ויגרום לדחיה לא רצויה. היות והיא לוקחת בין השאר גם תרופת DOXALOC כתרופה מקבילה לויסות לחץ דמה ,האם אפשר לקחת עוד 4 מג נוספים ליום כתחליף לתרופה הנמנעת או אולי תרופה תחליפית ? באם לא נהוג לתת מינון מרחוק , מבקש או תשובה או עזרה ביצירת קשר לגורם מוסמך בכרמל שיענה על שאלה זו ניסיתי להשיג קשר טלפוני ישיר עם גורם קובע במחלקת איזוטופים בכרמל ולא הצלחתי. בתודה רשימת תרופות יומית לופרסור אורוס 95 קאפוטן 2.5 דיזה-תיאזיד טבעפירין 100 דוקסאלוק 8 קאפוטן 25

23/07/2001 | 22:30 | מאת: ד"ר אילן קיציס

הפסקת התרופה ליום-יומיים לא תגרום לשום תופעה לא רצויה - מאידך, היא תאפשר בדיקת מאמץ טובה ואיכותית. לא לדאוג. לא צריך לקחת עוד דוקסלוק תודה על תשומת הלב

23/07/2001 | 22:50 | מאת: Marik

תודה על התשובה .

מנהל פורום קרדיולוגיה