פעימות מוקדמות

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

05/07/2001 | 00:22 | מאת: רחל

לד"ר קיציס שלום אני בת 26 ויש לי פעימות מוקדמות על חדריות לאחר ברור אצל הקרדילוג א.ק.ג הולטר הרופא אומר שזה לא מסוכן ניסו לטפל בחוסמי בטא ונכשל בגלל לחץ דם מאד נמוך. האם יש טיפול לפעימות מוקדמות פרט לתרופות חוסמי בטא . והאם אפשר לא לקחת את התרופות וללמוד לחיות עם הפעימות כאשר הרופא אומר שהם לא מסוכנות מאחר והכדורים משפעים לרע. לתשובתך אודה

05/07/2001 | 23:26 | מאת: ד"ר אילן קיציס

לרוב לא צריך טיפול. אם חוסמיי ביטא גורמים לך להרגיש לא טוב, אולי את לא צריכה טיפול כלל. הכל תלוי באיזה פעימות מדובר. צריך לראות בעיניים - לכי לקרדיולוג תודה

מנהל פורום קרדיולוגיה