SVT

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

28/06/2001 | 22:13 | מאת: יהודה

ד"ר קיציס שלום ! האם ארועי svt כרוכים בכאבים בחזה, לאורך זמן בין הארועים ! מדובר בארועים של אחת לחצי שנה, האם בתדירות כזאת נשקלת צריבה ? תודה על תשובתך

29/06/2001 | 19:38 | מאת: ד"ר אילן קיציס

על מנת לקבוע אם צריך צריבה, צריך לשבת מול החולה לדון במספר פרמטרים - מהות ומנגנון ה SVT, תדירות ההתקפים, מהירות ההתקף, כמה זמן נמשך, מה התלונות בזמן ההתקף, האם יש חולשה ו/או עילפון והאם החולה צריך תרופות קבועות ואיזה וכו' לא דרך הנט. בזמן התקף בהחלט יכולים להיות כאבים בחזה. בין ההתקפים פחות הגיוני תודה על תשומת הלב

מנהל פורום קרדיולוגיה