בחילה לאחר ניתוח מעקפים

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

19/06/2001 | 08:35 | מאת: ענת

ד"ר קיציס שלום, אבי עבר לפני שבוע ניתוח מעקפים ונמצא כעת בשיקום בבית-מלון. כל הבדיקות מאז הניתוח תקינות חוץ מכך שלחץ הדם יורד לו לעתים לרמות נמוכות. הבעיה שהוא סובל מבחילות חזקות ולכן גם אינו מסוגל לאכול. לטענתו הבחילות בלתי נסבלות, למרות שהוא מקבל פרמרין המצב לא משתפר. ממה יכולה לנבוע הבחילה ומה ניתן לעשות? תודות מראש ויום טוב.

19/06/2001 | 22:40 | מאת: ד"ר אילן קיציס

אולי תופעת לוואי של תרופות או אולכוס שהוא מפתח או בעיות אחרות. בחילות לכשעצמן הן ביטוי מאוד לא טיפוסי להרבה מצבים - חלקם בבית החזה וחלקם בבטן סליחה שלא יכולתי לעזור

מנהל פורום קרדיולוגיה