כולסטרול

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

10/06/2001 | 21:43 | מאת: ישראל

ערב טוב רציתי לודא מה המשמעות של תוצאות בדיקת הדם: cholesterol 241 mg/dl hdl-colestrol 48 mg/dl ldl-colesterol 170 mg/dl glucose 140 mg/dl עברתי נתוח מעקפים לפני שש שנים מטופל ב-30 מ"ג ליפיטור ליום ב-20 מ"ג נורמלול ובכדור אספירין. האם לאור התוצאות יש לשנות (למעלה או למטה) את התרופות הנ"ל. נוסף לכך מבצע פעילות גופנית של הליכה פעמיים חמישה ק"מ ביום - בן 57 תודה על תשומת הלב

14/06/2001 | 22:58 | מאת: ד"ר אילן קיציס

המשמעות שה - LDL מאוד גבוה וצריך (בכל דרך) להוריד אותו. אפשר להעלות את הליפיטור עד 80 מ"ג. חחששווובבב ממממאאאאוווודדדד ! תודה על תשומת הלב

מנהל פורום קרדיולוגיה