דופק מהיר svt

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

09/06/2001 | 20:05 | מאת: ניצה

מידי פעם אני סובלת מהתקפי SVT הבאים לידי ביטוי בדופק של 240 פעימות לדקה . אני מטופלת באופן קבוע בכדורים אך ההתקפים חוזרים.בזמן התקף עלי לקבל עירוי לוריד ואז הדופק חוזר למצבו התקין. אני עומדת לפני טיפול של צריבת המקום הגורם להתקפים אלו הייתי רוצה לדעת מהם הסיכויים ואו הסיכונים בטיפול זה וכן מי הרופא המומחה לטיפול זה בארץ, מה הסיכוי שהדבר יחזור לאחר הטיפול? ומה הסיכון לפגיעה בקוצב הטבעי של הלב?

14/06/2001 | 23:07 | מאת: ד"ר אילן קיציס

יתכן שיש לך WPW - האם הזכירו לך משהו כזה? ההצלחות טובות מאוד בסביבות 90% - ואז אולי תהפכי "לבריאה" מבחינה זו ולא תצטרכי יותר תרופות באיכילוב יש מרפאה מעולה להפרעות קצב - טל' 6974624 - את יכולה לציין איך הגעת לשם תודה על תשומת הלב

מנהל פורום קרדיולוגיה