שאלה במיפוי לב- תליום

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

20/05/2001 | 01:13 | מאת: שכטר

אני בן 47, עברתי לפני שנה וחצי 2 צינתורי לב עם בלון. יש לי כאבים בחזה ובייד בעת מאמץ. השבוע עברתי מיפוי לב. עשיתי מאמץ הליכון ואח"כ הזריקו לי ועברתי צילום גרעיני. אחרי הצילום היו לי עדיין כאבים בחזה ולקחתי כדור מונוקורד. שעתיים אח"כ בנוחה שוב הזריקו לי ועברתי צילום נוסף. האם הכדור מונוקורד יכול לקלקל את הבדיקה? ואם כן באיזה אופן. האם אזדקק לבדיקה חוזרת

21/05/2001 | 14:12 | מאת: ד"ר אילן קיציס

אם יש הצרויות משמעותיות בעורקי הלב המונוקורד לא "יסתיר" זאת תודה על תשומת הלב

מנהל פורום קרדיולוגיה