דפיקות לב חלשות

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

16/05/2001 | 22:03 | מאת: ציפי, ציפי

לרופא שלום בבדיקה לפני תרומת דם עצמית שעשיתי בבית חולים אמר לי הרופא שבדק את דופק הלב שבקושי שומעים את דפיקות הלב שלי האם זה יכול להיות? האם יש הבדל בין אדם לאדם? האם זה מראה על פגם כל שהוא בלב? אני קצת מודאגת תודה מראש

17/05/2001 | 21:48 | מאת: ד"ר אילן קיציס

זה שהוא לא שמע את הלב לא אומר כלום... בחייך תחשוב. אולי הסטטוסקופ שלו ישן.. תודה

17/05/2001 | 22:23 | מאת: ציפי

ד"ר אילן שלום אני חושבת שאולי הרופא שבדק אותי צריך בדיקת שמיעה הרי לא יתכן שמכשירים שרופא משתמש בהם יהיו אנטיקה הלא כן? גרמת לי לחייך.. תודהד"ר אילן קיציס כתב/ה: > > זה שהוא לא שמע את הלב לא אומר כלום... בחייך תחשוב. אולי > הסטטוסקופ שלו ישן.. > תודה

מנהל פורום קרדיולוגיה